مزه ها به وسیله جوانه های چشایی تشخیص داده می شوند
این ساختارها در دهان و گلو قرار دارند و اکثر آن ها (حدود 10000 عدد) در
سطح فوقانی زبان واقع شده اند. آن ها تنها می توانند 4 مزه اصلی را تشخیص
دهند.
شیرینی، ترشی، شوری و تلخی. هر مزه به وسیله جوانه
های چشایی واقع در یک ناحیه خاص از زبان تشخیص داده می شود: تلخی در پشت،
ترشی در کناره ها، شوری در جلو و شیرینی در نوک. حس بویایی ما به همراه
این4 مزه اصلی، ما را قادر به افتراق طیف وسیعی از مزه های جزئی تر می
کند.
درباره این سایت